Wybrane najlepsze źródła pokarmowe witaminy C:
" acerola,
" owoce dzikiej róży,
" kiwi,
" cytrusy,
" owoce jagodowe,
" papaja,
" ananas,
" brokuły,
" papryka,
" szpinak,
" dynia.
Bibliografia:
Carr AC, Maggini S. Vitamin C and Immune Function. Nutrients. 2017;9(11):1211. Published 2017 Nov 3. doi:10.3390/nu9111211
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Mam, a raczej miałam problem z moim Kacprem, niejadkiem. Do był bardzo dobry wybór, wizyta u Pana Piotra. Pierwsza rozmowa przebiegła bardzo fajnie. Kacper bardzo się zainteresował i oczekiwał kolejnej wizyty. Dostał przepisy na kolorowe posiłki i zaczął chętnie je zjadać. Jesteśmy ...
09.05.2013
Twój komentarz