Przygotowanie;
Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać mięso, doprawić wedle uznania i podsmażyć. Kaszę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Do mięsa dodać kaszę, koncentrat, pokruszony ser i wymieszać. Cukinie umyć, przeciąć na pół i wydrążyć środek. Do środka wyłożyć farsz i wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 minut.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Miałem sporą nadwagę, zgłosiłem się do Piotra. Przede wszystkim wytłumaczył mi jakie są mechanizmy odkładania tkanki tłuszczowej i jakie błędy popełniam w codziennym jedzeniu. Schudłem 7-9 kg, wynik dla mnie nie zadawalający. Ale po badaniu okazało się że spaliłem ponad 12 kg ...
07.08.2013
Twój komentarz